Robert Wengler

tekst: Mikkel Ploug Madsen

I anledning af, at udstillingen ‘Årets Pressefoto’ kommer til ODEON til oktober, havde vi på medlemsmødet mandag den 7. oktober 2019 besøg af Robert Wengler.

Foto: René Damkær

På medlemsmødet “varmede vi op” til udstillingen med et oplæg fra Robert Wengler fra Pressefotografforbundet. Robert sidder i bestyrelsen for netop Årets Pressefoto, og derfor har indgående kendskab til projektet. Robert fortalte om præmisserne og tankerne bag Årets Pressefoto, og  medbragte fotoeksempler til debat og diskussion om etik, storytelling mv. i relation til pressefotografiet.

Foto: René Damkær

Efter Roberts oplæg fortalte Ebbe Rosendahl fortælle om Danmarksmesterskabet i fotografi, som Selskabet for Dansk Fotografi netop har afholdt i Vejle. Eksemplerne som Ebbe havde medbragt blev livligt diskuteret efterfølgende.

Det skal i øvrigt bemærkes, at udstillingen Årets Pressefoto i ODEON afvikles i samarbejde med FO2RUM, idet både Lars Agergaard og Carsten Reenberg er involveret i projektet. Udstillingen har fernisering mandag den 14. oktober 2019.

Comments are closed.