Årets Pressefoto 2018 – Udstilling i Odense

tekst: Mikkel Ploug Madsen og Steffen Jensen

TV 2s fotogruppe er engageret i udstillingen ‘Årets Pressefoto’. Ved ferniseringen mandag 14. oktober holdt korrespondent og passioneret fotograf Steffen Jensen et kort foredrag.

Foto: Anders Rye Skjoldjensen

Foto: Lars Agergaard

Så åbner udstillingen ‘Årets Pressefoto’ i Odense med det bedste af det bedste, som danske pressefotografer og fotojournalister har bedrevet i det forgangne år.

I år er det ingen mindre end TV 2 Fotogruppen FO2RUM, der sammen med kongrescentret ODEON står bag udstillingen. Det er vi vældig stolte over. TV 2 Fotogruppen FO2RUM er end ikke et år gammel endnu, og vi er allerede med til at arrangere en af årets mest prestigefyldte fotoudstillinger.

Udstillingen ‘Årets Pressefoto’ åbnede mandag 14. oktober klokken 17.00 i ODEON i H. C. Andersen-kvarteret i Odense. Efter åbningen var der mulighed for at høre et kort foredrag af TV 2s Mellemøsten-korrespondent Steffen Jensen, som også er en passioneret amatørfotograf, efterfulgt af spisning (for egen regning) i caféen Odeon Social i samme bygning, lige ved siden af udstillingen.

Udstillingen er åben til og med 31. oktober indenfor ODEON’s åbningstid, og der er gratis entré.

Foto: Lars Agergaaard

TV 2 Fotogruppen FO2RUM er for øvrigt på rekordtid blevet Fyns største fotoklub, hvilket på ingen måde betyder, at der er fyldt op. Fotogruppen er åben for alle TV 2’ere med interesse for fotografi. Ingen af os er eksperter. Vi er alle under oplæring… af hinanden og af dygtige, erfarne fotografer, som vi inviterer udefra. Er du interesseret i at være med, så kontakt hiv fat i Lars Busch Agergaard (laag@tv2.dk). Du kan også se mere om FO2RUM – hvem vi er og hvad vi laver – på fotogruppens hjemmeside www.fo2rum.dk.​

Comments are closed.