Josephine Grimm, Balletdanser

tekst: Steffen Jensen

© Steffen Jensen | Josephine Grimm

Josephine Grimm. Foto Steffen Jensen

EN ENGEL SVÆVER LYDLØST IGENNEM RUMMET

At kunne kontrollere sin krop og føre sig så smukt, at enhver bevægelse synes som et kunstværk, er en Guds gave. Josephine svævede med en elegance så skrøbelig og delikat… og alligevel med stor styrke… at hun nærmest fløj som en engel. Det var som en tur i Glyptoteket, hvor alle statuerne blot er smeltet sammen til én eneste, som i sig har alle skulpturerne, og så tillige med bevæger sig.

En fantastisk oplevelse.

Som fotograf var det som at være kommet i Paradis.

Man behøvede ikke at sige noget. De smukkeste positurer bare vældede frem. Det eneste, man behøvede at gøre, var at trykke på udløserknappen og derefter begejstret se på det ene vidunderlige billede efter det andet, vise sig på skærmen bag på fotografiapparatet.

Josephine Grimm var utrolig tålmodig med os. Uden at kny gentog hun det samme spring og positur gang efter gang, så vi igen og igen kunne forsøge at ramme det lille brøkdel af et sekund, hvor bevægelsen klimaksede.

Det var en fornøjelse.

Tusind tak til Josephine.

Også tak til Lars, som havde skaffet os adgang til det store Aktualitetsstudie. Det fungerede perfekt som fotostudie for os. Lad os prøve at lægge billet ind på det igen en gang. Eller måske burde vi overveje helt at presse TV2 Sporten ud af det?

Comments are closed.