Steffen Jensen

Mit navn er Steffen Jensen. Jeg har ”gjort hele turen”, var med fra før TV2’s start og forsøger stadigvæk at holde fanen højt nu mere end tre årtier senere. Jeg er Mellemøstkorrespondent for TV2 og har boet i Israel i 27 år, dertil et par år i Tyrkiet og er for nylig flyttet tilbage til Danmark, hvor vi har bosat os på Langeland.

Fotografi har i mange år været min hobby, men det er nu blevet meget mere for mig. Selvom jeg stadigvæk ”kun” er en passioneret amatørfotograf, så beskæftiger jeg mig nu så meget med fotografi, at jeg også er begyndt at bruge det i mit arbejde på TV2. Jeg har lavet flere TV- og videoproduktioner samt net-artikler, illustreret med mine egne fotos, og gør det mere og mere.

Jeg har igennem årene lavet flere fotoudstillinger og udgav i 2012 bogen ”Untold Stories”, som er en samling fotoessays om Jerusalem, Israel-Palæstinakonflikten og Det Arabiske Forår.

Herunder kan du se en række fotogallerier, hvor jeg forsøger at præsentere mit fotografi. Vil du se mere, kan du besøge min egen private hjemmeside http://www.steffen-jensen.dk/. Den handler både om mine oplevelser i Mellemøsten og om mit fotografi. Du kan også skrive til mig på stje@tv2.dk.

 

Comments are closed.